biografia

Biografie

Corrado Malanga se naşte în Spezia, in anul 1951. Din 1983 este profesor universitar si cercetător la Departamentul de Chimie si Chimie Industriala, la Facultatea de Ştiinţe Matematice, Fizice si Naturale din cadrul Universităţii din Pisa. Este autorul mai multor articole publicate în reviste ştiinţifice internaţionale. In paralel, se interesează de fenomenele OZN (obiecte zburătoare neidentificate) şi colaborează cu Centrul Ufologic Naţional (CUN), până devine membru în comitetul tehnico-ştiinţific al acestei organizaţii. În urma unor neînţelegeri cu privire la evaluarea fenomenului de răpiri extraterestre, Malanga decide să iasă din CUN, în anul 2000.

archetipi 1

Arhetipuri I +II

De obicei nu îmi încep scrierile cu prefețe inutile, dar în acest caz trebuie să-l lămuresc pe cititor cu privire la anumite chestiuni. Am scris această lucrare ca urmare a unei solicitări exprese din partea mai multor persoane care cereau lămuriri în legătură cu termenul "ARHETIP": ce este, cum ar trebui interpretat, la ce folosește etc. Am scris lucrarea cu intenția de a-i lămuri pe cititori, cu toate că a vorbi despre arhetipuri nu este posibil decât în mod arhetipic, adică incomprehensibil pentru interpretarea lobului stâng al creierului nostru. Am fost nevoit să mă folosesc de niște trucuri pentru a mă face înțeles. Nu știu dacă am reușit, mai ales că în anumite pasaje a trebuit să folosesc un limbaj poate prea simbolic, și deci dificil de interpretat. Îmi cer scuze anticipat, dar mai bine de atât nu am reușit să fac. În contrast cu alte lucrări de-ale mele, aceasta este destul de dificil de citit și de înțeles, dar dacă cititorul se va strădui să ajungă până la capăt, poate că nu a pierdut timpul aiurea.

tctdf

TCTDF Triade Color Test Dinamico Flash

Această traducere a fost făcută de Alexandra Blănaru și Gabriela Dobrescu, în speranța că minunatele descoperiri făcute de marele geniu al acestui secol, prof. Corrado Malanga, vor fi apreciate și căutate de tot mai mulți români, așa cum se întâmplă în aceste timpuri în restul lumii. Acest articol descrie procedura finală standard care permite, cui o practică, să capete potențiala capacitate de a-și accesa propria conștiință. În acest test, sau procedură experimentală, sunt canalizate toate experiențele tehnico-practice din cercetările noastre în domeniul percepției umane, care au fost aplicate pentru studiul fenomenelor exogene planetei Terra. Procedura precedentă, din care a luat naștere aceasta, avea ca scop încercarea de a remedia fenomenul răpirilor extraterestre. Identificasem o procedură numită Triade Color Test Dinamic (TCTD), care dăduse rezultate optime.

alien cicatrix 1

Alien cicatrix 1

Totul a început cu mulți ani în urmă. Mă interesam de fenomenul OZN la nivel de amator, dar într-o zi am decis să intru într-o organizație care studia această problemă la nivel național. Am devenit membru al Consiliului Director și am lucrat pentru această organizație timp de mai multe decenii. Într-o zi m-au însărcinat să cercetez un caz de presupusă răpire din partea extratereștrilor, cazul unui băiat din Genova, care se numea Valerio. După patru ani de cercetare mi-am transformat raportul într-o carte, tot din voința aceleiași conduceri a Centrului pentru care lucram. Atunci s-a dezlănțuit infernul!

alien cicatrix 2

Alien cicatrix 2

Psihosomatica interferențelor extraterestre studiază atât psihicul (psiche), adică partea sufletească în sensul platonic al termenului, cât și soma, adică corpul. În ceea ce privește corpul, este bine să arătăm ce fel de urme se regăsesc pe corpul răpiților, acestea fiind ușor de atribuit unor cauze extraterestre.

alien cicatrix 3

Alien cicatrix 3

După ce am scris multe lucrări despre problema răpirilor extraterestre și după ce am luat în considerație multe semne de întrebare în legătură cu metodologia utilizată de mine în cercetările pe care le efectuam, acum ar fi cazul să clarific această situație, răspunzând foarte clar la întrebarea : Hipnoza regresivă poate fi un instrument util pentru obținerea unor informații sigure despre răpirile extraterestre? Încă o dată, cei care ar trebui să se ocupe de acest lucru, adică cei care se autodefinesc ca fiind ufologi sau psihologi, evită să dea niște explicații clare.

evideon

Evideon

La finalul cercetarii noastre, care a pornit de la observarea comportamentului extraterestru fata de rasa umana si se termina cu incercarea de a obtine o metodologie care sa il faca pe om sa achizitioneze cunostinta de sine, am traversat mai multe etape si am atins obiective diferite. La inceputul cercetarii noastre, am crezut ca extraterestrul ar fi celalalt, inamicul, cel care vine din afara, diferitul. Apoi am ajuns la un stadiu în care extraterestrul ne aparea nici bun, nici rau, ci pur și simplu cel care isi facea propriile sale interese intr-o lume a dualitatii, in care ideea de dualitate exista inca, dar a devenit apoi relativa pentru propria sa pozitie. Cu alte cuvinte, pentru noi, extraterestrul era cel rau, in timp ce pentru extraterestru noi eram baietii rai.

evideon 2

Evideon 2

În lucrările anterioare am demonstrat că întregul Univers poate fi descris de un sistem de axe carteziene, ortogonale între ele, care reprezentau spațiul, timpul și energia potențială, caracterizate de reguli de simetrie descriptibile în baza culorilor fundamentale și a celor complementare. (http://www.coma.opide.net/articoli/scienza/Evideon%20 %20L%27Universo%20Creato.pdf) Această caracterizare făcea ca Universul să fie descris ca un singur obiect, numit Evideon, super-simetric și descriptor al totalității și al nimicului (Conștiința Primordială), care, prin intermediul operatorilor geometrici, cum ar fi translația, rotația și schimbarea dimensiunii, crea toate obiectele din Universul virtual (adică din Universul modificabil).

abduction sogni

Răpirile extraterestre și lumea onirică

Dintre analizele care li se fac răpiților o mare importanță se acordă analizei viselor. Este important să se înțeleagă că visele, în general, nu trebuie să fie considerate ca făcând parte din activitatea fantastică a inconștientului, ci ca fiind semnale adevărate, mesaje din profunzime, care, dacă sunt corect interpretate, se observă că nu au nimic fantastic în ele. Visele se nasc de obicei din lucruri care sunt legate de ceea ce s-a întâmplat în timpul zilei, aproape mereu în ultimele 24 de ore.

tav

T.A.V. - Test de Autoevaluare

1. Ți-a curs vreodata sânge din nas, dintr-o singură nară? Din care: din stânga sau din dreapta? 2. Ai avut vreodată probleme de auz, la o singură ureche ( la care dintre ele? ) sub forma unor sunete ciudate? 3. Ai cicatrici pe corp pe care nu știi cum ți le-ai făcut? 4. Ai avut vreodată crize depresive? 5. Ai visat vreodată pe cineva la fel ca tine? ( o copie de a ta ) 6. Te-ai simțit vreodată ca și cum ai provenii, din punct de vedere fizic, de pe o altă planetă? Sau ai visat vreodată așa ceva? 7. Ai găsit vreodată, fară să-ți explici, obiecte nelalocul lor? Atât pe propriul corp ( inele, lănțicuri, piercing etc ) cât si in mediul în care trăiești?

simbad

Simulări mentale

A venit momentul să privim mai de aproape semnificația unui exercițiu pe care l-am propus cu ceva timp în urmă și pe care l-am numit SIMBAD. SIMBAD este un acronim englezesc care înseamnă "Self Induced Method for Blocking Abductions Definitively", adică sistem pentru a bloca definitiv răpirile extraterestre. Metoda era, așa cum promitea și numele, un sistem pentru a ieși din problema răpirilor. Dar oare cum era posibil ca un simplu exercițiu mental să fi atât de eficient? Putea să pară un fel de rugăciune pentru unii sau poate efetul placebo pentru alții, dar sistemul funcționa. Nu foarte bine la început și cu recăderi rare, dar funcționa

Interpretazione TCT

TCT - INTERPRETARE APROFUNDATĂ -

Diagnosticarea Lüscher prevede achiziționare de-acum binecunoscutului Test al Culorilor, în versiunea sa completă (Marele Lüscher). Diagnosticarea Lüscher, inventată în 1947 îi datorează faima sa unei serii de caracteristici care o fac să fie un instrument agreabil, comod, fiabil, complet și foarte folositor în individualizarea strategiilor terapeutice. http://supervert.com/shockwave/colortest/ http://www.sewanee.edu/chem/chem&art/Detail_Pages/ColorProjects_2003/Nennstiel/ Se accesează diverse nivele interpretative: psihosomatic, comportamental, dinamic, fotografiind preferințele față de anumite culori comparativ cu altele, pe o scară care merge de la stânga(culoarea preferată) la dreapta (culoarea cea mai puțin preferată). În test, Lüscher nu menționează nimic despre o relație care poate exista între poziția culorii preferate și culoarea în sine. Cu alte cuvinte, omite un parametru spațial care teoretic este foarte important.

lo spazio dei suoni

Spatiul Sunetelor

În studiile anterioare, ce vizau obținerea unor sisteme pentru eliberarea răpiților de problema extraterestră, construisem TCT-ul (Triade Color Test). Acest test, în versiunea sa statică și dinamică, se dovedea a fi un ajutor valid pentru obținerea unei hărți a teritoriului intern al răpitului și pentru modificarea acesteia, prin intermediul unor artificii ideatico-simbolice, care se petreceau în interiorul unei camere mentale ipotetice, pe care răpitul trebuia să și-o imagineze.

tav

Numerele extraterestrilor

A trecut un an de la construcția site-ului "Ufomachine Reloaded" și hainele noastre se schimbă iarăși. Într-un an de activitate au fost atinse multe obiective, atât la nivel de comunicare, cât și în ceea ce privește cercetarea. Unul dintre obiective pe care ni le fixasem la începutul anului 2009 era construcția unei baze de date, care la finalul anului, adică după 365 de zile, ne-ar fi putut furniza informații mai clare în legătură cu fenomenul de abductions (răpiri extraterestre). Din acest motiv, ne-am gândit împreună cu webmasterul nostru să construim o bază de date, care în decursul unui an de zile ar fi putu să ne ofere răspunsuri statistice în legătură cu fenomenul răpirilor extraterestre.

the matrix

Matricea din puncte de lumina

aceste ședințe de hipnoză, o răpită s-a exprimat, vorbind cu vocea sufletului său, în felul următor: Noi am întrebat-o "Atunci tu cine ești?", iar partea sa sufletească a răspuns: "Sunt o matrice din puncte de lumină." La vremea aceea nu am înțeles bine această expresie, neștiind ce însemna. Partea sufletească a acelei răpite se exprima într-un mod destul de neobișnuit, ciudat, de neînțeles. La ce se referea când vorbea despre o matrice din puncte de lumină? Partea sa sufletească a continuat să spună "Sunt lumină în lumină, dar tu nu o poți vedea.".

homepage malanga2

Interviu Corrado Malanga pentru fan clubul facebook

A: Vă contactăm în numele fan clubului de pe Facebook, care să spunem că încearcă să facă cunoscute studiile dumneavoastră. Am pregătit pentru dumneavoastră niște întrebări pentru aprofundare, la care dumneavoastră să răspundeți pentru a ajuta astfel lumea să înțeleagă mai bine noțiunile pe care poate că nu au reușit să le înțeleagă doar citind lucrările dumneavoastră. C.M: Mă aflu la dispoziția voastră.

universi

In cautarea sufletului

În cercetările mele cu privire la existența extratereștrilor și a interferențelor acestora asupra ființelor umane, m-am avântat de multe ori în discursuri despre Suflet: Sufletul ar fi acel ceva pe care extratereștrii și-ar dori să-l aibă și pe care ar vrea să îl fure de la noi, dar pe care nu toate ființele umane îl posedă. Cele mai importante familii de pe Terra, ai căror membri sunt lipsiți de Suflet, pentru a face și ei rost de niște Suflete de la extratereștrii, susțin proiectul acestora, proiect în care extratereștrii ar sustrage Sufletele ființelor umane, furnizând câteva și guvernatorilor lumii, pentru a trăi împreună, cu toții, o viață imortală.

abduction scenario

Corrado-Malanga Xcongress Udine 11 noiembrie 2018

"Lucrul pe care îl doreau extratereştrii era un grup de tensori si vectori, asta pentru a ne exprima în termeni fizici, pe care noi l-am numit Suflet sau Parte Sufletească. Partea Sufletească pe care o are fiinţa umana, şi pe care extratereştrii nu o au, este ceva care, neavând informaţii pe axa timpului, se poate clasifica ca fiind imortala. Deci, extratereştrii doreau ceva ce noi aveam, dar ei nu aveau - imortalitatea. Şi de aici a apărut întrebarea: De ce noi, care suntem imortali, murim? Iată că de aici a început studiul Conştiinţei. Adică, Conştiinţa este ceva mai important decât Partea Sufleteasca şi este ceva constituit din trei părţi. Una este Partea Sufletească, alta este cea Mentală şi cealaltă cea Spirituală, cu trei Conştiinţe diferite.

genesi

GENEZA I-II-III

În această lucrare construim o puternică legătură între realitatea experiențelor de răpire extraterestră și lumea mitului. Și mai ales, vom reinterpreta Cabala ebraică utilizând fenomenul răpirilor extraterestre, acesta fiind o cheie de lectură modernă, capabilă să ridice toate vălurile ce nu au fost încă ridicate de studiile lui Luouria. Înainte de a parcurge această lucrare vă recomand să citiți cartea "Extratereștri sau Demoni" și articolele: "Fizica răpirilor", "Timpul și percepția sa" și "Simulări mentale", asta pentru a înțelege mai bine conceptele care aici nu mai sunt reluate.

Schermata 2018-08-17 alle 15.42.49

Evide-ON

În lucrările precedente am evidențiat că modelul evideonic reprezintă o cheie de lectură universală, care a putut explica natura particulelor subatomice, reușind însă să descrie și natura universului în mit. În acel context, relaționasem mitul cu lumea ebraică a Torrei. Însă toate miturile conțin aceleași informații, care se verifică, dacă sunt analizate din punctul de vedere al simetriei. Simetria universului este singurul parametru care există. A reduce orice manifestare a universului în termeni de simetrie înseamnă a porni de la diferite modele descriptive, dar a le readuce mereu la o viziune unică, care este reprezentarea Evideonului.

Enneagramma alla sbarra

Eneagrama

Eneagrama este un simbol destinat evoluției conștiinței umane. Un instrument care contribuie la dobândirea cunoașterii de sine, la cunoașterea celorlalți și la dezvoltarea gradului de conștientizare. În mod oficial este reprezentată de un cerc care include un triunghi echilateral ce intersectează o figură cu șase laturi. Punctele care ating cercul sunt numerotate de la unu la nouă în sensul acelor de ceas și sunt legate între ele de linii și săgeți.