biografia

Biografia DA COMPLETARE

Nelle indagini sulla psiche dei soggetti addotti dagli alieni, abbiamo potuto notare alcune patologie che si manifestano con una certa importante frequenza. Da alcuni iniziali studi ed osservazioni effettuate, in via sperimentale, quando lavoravamo con alcuni grafologi dell’Università di Roma ed Urbino, ci eravamo resi conto che la grafia del soggetto addotto sembrava, in qualche modo, manifestare l’acuirsi, nell’età puberale, di sintomatologie precise. In parole più semplici, se il soggetto, da ragazzo, soffriva di qualche piccola nevrosi, sembrava che questa nevrosi venisse accentuata dalla sua situazione di addotto. Dall’analisi di alcuni addotti in età matura avevamo invece e parallelamente alla prima osservazione notato che se in essi esisteva una particolare fobia od una particolare esigenza psicotica, essa veniva accentuata dalla presenza del così definito parassita alieno: fosse esso una memoria aliena attiva (MAA) od un Lux.

alien cicatrix 1

Alien cicatrix 1

Totul a început cu mulți ani în urmă. Mă interesam de fenomenul OZN la nivel de amator, dar într-o zi am decis să intru într-o organizație care studia această problemă la nivel național. Am devenit membru al Consiliului Director și am lucrat pentru această organizație timp de mai multe decenii. Într-o zi m-au însărcinat să cercetez un caz de presupusă răpire din partea extratereștrilor, cazul unui băiat din Genova, care se numea Valerio. După patru ani de cercetare mi-am transformat raportul într-o carte, tot din voința aceleiași conduceri a Centrului pentru care lucram. Atunci s-a dezlănțuit infernul!

alien cicatrix 2

Alien cicatrix 2

Psihosomatica interferențelor extraterestre studiază atât psihicul (psiche), adică partea sufletească în sensul platonic al termenului, cât și soma, adică corpul. În ceea ce privește corpul, este bine să arătăm ce fel de urme se regăsesc pe corpul răpiților, acestea fiind ușor de atribuit unor cauze extraterestre.

alien cicatrix 3

Alien cicatrix 3

După ce am scris multe lucrări despre problema răpirilor extraterestre și după ce am luat în considerație multe semne de întrebare în legătură cu metodologia utilizată de mine în cercetările pe care le efectuam, acum ar fi cazul să clarific această situație, răspunzând foarte clar la întrebarea : Hipnoza regresivă poate fi un instrument util pentru obținerea unor informații sigure despre răpirile extraterestre? Încă o dată, cei care ar trebui să se ocupe de acest lucru, adică cei care se autodefinesc ca fiind ufologi sau psihologi, evită să dea niște explicații clare.

Evideon

Evideon

La finalul cercetarii noastre, care a pornit de la observarea comportamentului extraterestru fata de rasa umana si se termina cu incercarea de a obtine o metodologie care sa il faca pe om sa achizitioneze cunostinta de sine, am traversat mai multe etape si am atins obiective diferite. La inceputul cercetarii noastre, am crezut ca extraterestrul ar fi celalalt, inamicul, cel care vine din afara, diferitul. Apoi am ajuns la un stadiu în care extraterestrul ne aparea nici bun, nici rau, ci pur și simplu cel care isi facea propriile sale interese intr-o lume a dualitatii, in care ideea de dualitate exista inca, dar a devenit apoi relativa pentru propria sa pozitie. Cu alte cuvinte, pentru noi, extraterestrul era cel rau, in timp ce pentru extraterestru noi eram baietii rai.

abduction sogni

Răpirile extraterestre și lumea onirică

Dintre analizele care li se fac răpiților o mare importanță se acordă analizei viselor. Este important să se înțeleagă că visele, în general, nu trebuie să fie considerate ca făcând parte din activitatea fantastică a inconștientului, ci ca fiind semnale adevărate, mesaje din profunzime, care, dacă sunt corect interpretate, se observă că nu au nimic fantastic în ele. Visele se nasc de obicei din lucruri care sunt legate de ceea ce s-a întâmplat în timpul zilei, aproape mereu în ultimele 24 de ore.

tav

T.A.V. - Test de Autoevaluare

1. Ți-a curs vreodata sânge din nas, dintr-o singură nară? Din care: din stânga sau din dreapta? 2. Ai avut vreodată probleme de auz, la o singură ureche ( la care dintre ele? ) sub forma unor sunete ciudate? 3. Ai cicatrici pe corp pe care nu știi cum ți le-ai făcut? 4. Ai avut vreodată crize depresive? 5. Ai visat vreodată pe cineva la fel ca tine? ( o copie de a ta ) 6. Te-ai simțit vreodată ca și cum ai provenii, din punct de vedere fizic, de pe o altă planetă? Sau ai visat vreodată așa ceva? 7. Ai găsit vreodată, fară să-ți explici, obiecte nelalocul lor? Atât pe propriul corp ( inele, lănțicuri, piercing etc ) cât si in mediul în care trăiești?

Interpretazione TCT

TCT - INTERPRETARE APROFUNDATĂ -

Diagnosticarea Lüscher prevede achiziționare de-acum binecunoscutului Test al Culorilor, în versiunea sa completă (Marele Lüscher). Diagnosticarea Lüscher, inventată în 1947 îi datorează faima sa unei serii de caracteristici care o fac să fie un instrument agreabil, comod, fiabil, complet și foarte folositor în individualizarea strategiilor terapeutice. http://supervert.com/shockwave/colortest/ http://www.sewanee.edu/chem/chem&art/Detail_Pages/ColorProjects_2003/Nennstiel/ Se accesează diverse nivele interpretative: psihosomatic, comportamental, dinamic, fotografiind preferințele față de anumite culori comparativ cu altele, pe o scară care merge de la stânga(culoarea preferată) la dreapta (culoarea cea mai puțin preferată). În test, Lüscher nu menționează nimic despre o relație care poate exista între poziția culorii preferate și culoarea în sine. Cu alte cuvinte, omite un parametru spațial care teoretic este foarte important.

tctdf

TCTDF Triade Color Test Dinamico Flash

Această traducere a fost făcută de Alexandra Blănaru și Gabriela Dobrescu, în speranța că minunatele descoperiri făcute de marele geniu al acestui secol, prof. Corrado Malanga, vor fi apreciate și căutate de tot mai mulți români, așa cum se întâmplă în aceste timpuri în restul lumii. Acest articol descrie procedura finală standard care permite, cui o practică, să capete potențiala capacitate de a-și accesa propria conștiință. În acest test, sau procedură experimentală, sunt canalizate toate experiențele tehnico-practice din cercetările noastre în domeniul percepției umane, care au fost aplicate pentru studiul fenomenelor exogene planetei Terra. Procedura precedentă, din care a luat naștere aceasta, avea ca scop încercarea de a remedia fenomenul răpirilor extraterestre. Identificasem o procedură numită Triade Color Test Dinamic (TCTD), care dăduse rezultate optime.