tctdf

TRIAD DYNAMIC COLOR TEST FLASH

Ovaj članak opisuje finalni standardizirani postupak koji, svakome tko ga izvodi, omogućuje stvaranje kapaciteta za stjecanje potencijalne sposobnosti za pristup vlastitoj svijesti. U ovom testu ili eksperimentalnom postupku, realizirali smo sve prošle teorijske prakse i iskustva do kojih smo došli kroz naše istraživanje u oblasti ljudske percepcije a koje smo primjenjivali pri proučavanju egzogenih fenomena na planeti Zemlji. Prethodni postupak, iz kojeg je ovaj iznikao, imao je za cilj iznalaženje rješenja za fenomen vanzemaljskih otmica. Kreirali smo postupak nazvan DINAMIČNI TEST TRIJADE UZ POMOĆ BOJA (TRIAD DYNAMIC COLOR TEST) kojim smo ostvarili vrlo dobre rezultate.

genesi

Geneza 1

Ovaj članak formira jednu snažnu vezu između iskustva vanzemaljskih otmica, njihove realnosti i svijeta mitova. Mi smo reinterpretirali jevrejsku Kabalu koristeći informacije koje su došle iz fenomena vanzemaljskih otmica. Ovo je moderna interpretacija Kabale i skida veo koji je još uvijek prisutan uzevši u obzir Luourianovu studiju. Čvrsto preporučujemo da pročitate, prije ovoga članka, knjigu “Vanzemaljci ili demoni” (još uvijek nije prevedena na engleski, niti na naš jezik) a takođe da pročitate i članke: “Fizika vanzemaljskih otmica”

genesi 2

Geneza 2

U prethodnom delu koji se zove ''Geneza'', uzeli smo u obzir da se panteon vanzemaljaca, bestijarij koji je opisan tokom stotina seansi regresivne hipnoze koje su vođene nad našim otetim, praktično podudara sa opisom Bogova iz panteona bilo jevrejskog ili egipatskog. Jevrejska Kabala je bila prikaz univerzuma kakav su, uostalom, opisivali naši oteti i nije nam promaklo kako je ovaj panteon proizašao iz preizraelske kulture to jest egipatske i vavilonske. Pre nego što nastavimo ovo izlaganje, moramo se još jednom zaustaviti na nekim pitanjima. Prvo je vezano za pogrešno jevrejsko izraelsko jednoboštvo. Jevreji, u stvari, nisu monoteistički već jednokultni narod.

genesi 3

Geneza 3

Ovo je treći deo trilogije, pod nazivom Postanak, koji govori o univerzumu, o tome kako je nastao, kako ga shvatamo i o ulozi čoveka unutar ovog virtuelnog sveta. U prva dva dela, pomoću istraživanja izvršenih na polju vanzemaljskih otmica, razjasnili smo da demoni i Bogovi iz mitologije nisu ništa drugo nego današnji vanzemaljci. Povezali smo drevne kabalističke tradicije sa raznim tipologijama vanzemaljaca, vraćajući se unazad kroz istoriju sve do doline reke Ind i do arijevske civilizacije, pokazujući kako nije u istoriji kompletna slika onoga što nam se dogodilo, već u Mitu. U Mitu se, zapravo, nalazi slika prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, dok istorija daje samo nepotpunu viziju o tome kako ljudsko biće ima utisak, o tome kakva je njegova prošlost bila i kakva bi mogla da bude njegova budućnost.